In de haven en het centrum van Delfzijl kun je tijdens de Havendagen op 2 en 3 september ook volop genieten van straattheater, dweilorkesten aanstormend en bekend talent, waaronder Lucas & Gea en vele anderen. No Offence sluiten zondagmiddag de Havendagen af met een muzikaal feestje op het Molenbergplein.

 

 

Zaterdag 2 september


Podium LANDSTRAAT

12.00 – 17.00 uur

Live optredens van:

Reina van zandvoort
Reina van Zandvoort stal de show jaren geleden tijdens Hennie Huisman’s Soundmixshow. Sindsdien is ze niet meer weg te denken van het podium. Van Nederlandstalig tot de betere popklassiekers kun je van haar verwachten. Het is dan ook niet ondenkbaar dat Reina tijdens de Havendagen haar gitaar meebrengt om haar uitvoering van Hotel California te brengen.

Jessy
10 jaar Jessy en dat zullen we weten ook. Op 17 september brengt zij haar eerste single opnieuw uit, maar dan in een nieuw en totaal ander jasje. Ze zal deze zeker ten gehore brengen tijdens haar optreden op zaterdag 2 september. Wellicht dat ze naast het Nederlands ook enkele countrynummers zal zingen.

Bé Dilling
Hij was aanwezig tijdens Koningsdag 2017 en liet hier vele harten sneller doen kloppen. De radiozenders draaien de cd’s van Be meer dan regelmatig, grote kans dat zijn muziek jullie bekend in de oren klinkt. In de planning staat een nieuwe single die op het moment van de Havendagen 2017 misschien net uitgebracht is. Wie weet hebben we tijdens de Havendagen de primeur van zijn nieuwste single!

Jan Koevoet & Petra van Zundert
Het vertrekpunt van dit (gelegenheids)duo is Roosendaal geweest. Vanaf 2016 zingen ze samen en alle door dit duo uitgebrachte cd’s zijn regelmatig te horen op o.a. Radio NL en te zien op TV Oranje. In 2009 was Jan Koevoet te gast in Delfzijl tijdens Delfsail. Het is zeker de moeite waard om dit duo niet te missen!


Podium BOEGSCHROEF

12.00 – 17.00 uur

Flexibel

Liedjes uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren blijven sfeermakers. Zanggroep Flexibel weet dit als geen ander! Enkele maanden geleden vierden zij hun 20-jarig jubileum in de Evenementenhal in Delfzijl, met een gastoptreden van Imca Marina. Op zaterdag 2 september van 12.00 uur tot 17.00 uur vind je hen op het podium in de haven bij de Boegschroef. Zingen en dansen jullie mee?


 

Zondag 3 september


Podium LANDSTRAAT

Live optredens van:

Anita & Ed

Sinds 1976 staat dit duo al garant voor gezellige Hollandse liedjes.Ed zit nu al ruim 37 jaar in het vak en Anita ruim 34 jaar en nog steeds zijn zij muzikaal actief. Onlangs verscheen hun zomerhit Zomerzon. De zomer kan wat ons betreft niet lang genoeg duren…

Picobello

Sinds 2012 vormen Gert en Betsy de Jong samen Duo Picobello. De naam is voor hen bedacht door de fans. Door nummers als Vlieg je met mij naar de sterren” en “Stil verlangen”, bleven zij niet onbekend. Gert was al bij veel mensen bekend als zanger en deed mee aan vele zangwedstrijden. Betsy zong eerder solo nummers als “Johnny” en “Ik zie de zon, de maan en sterren”. De nieuwste single van het duo heet “Liefste”, en is geschreven door Betsy. Deze wordt op veel radiostations goed ontvangen en regelmatig gedraaid. In oktober brengen zij hun nieuwste single uit, wie weet krijgen we tijdens de Havendagen op zondagmiddag op het podium Centrum hiervan wel een voorproefje?

Sister Sister

Sister Sister heeft een breed repertoire (country, pop, rock, Nederlands, Engelstalig, meezingers, populaire muziek) Sister Sister staat voor kwaliteit. Samen vormen ze een uniek duo. Ze zingen het dak eraf!


Podium BOEGSCHROEF

15.00 uur Lucas & Gea

Dit duo hoeft geen introductie: Al 25 jaar staan zij aan de top!


Molenbergplein

Vanaf 16.00 uur No Offence

Pop rock cover band uit Appingedam. Deze mannen weten hoe het moet. Dus genieten we nog even van deze Havendagen tot de laatste noot…