Het gratis muziekfestival Delfpop staat elk jaar garant voor topartiesten uit eigen land en een supergezellige sfeer. Zaterdag 2 september 17.00 uur trappen we af met een voorprogramma voor de allerjongsten die wel zin hebben in een feestje: Kids DJ! Daarna zorgen Jannes, Samantha, Helemaal Hollands en Flamman en Abraxas dat het dak eraf gaat tot in de late uurtjes…

 

 

17.00 -20.00 uur

Kidz-dj

Voor de jongste feestbeesten onder ons hebben we zaterdag voorafgaand aan Delfpop de Kidz-dj! Kom gezellig met je kids, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes lang om lekker te dansen en zingen op de leukste muziek voor kids. 

 

 

Vanaf 19.00 uur

Jannes

Wie kent ze niet? De hits “Mijn naam is Jannes” en “Ga maar weg”. Het zijn er slechts twee uit een indrukwekkende lijst van de Drentse zanger Jannes. Bij ieder optreden worden zijn nummers massaal meegezongen. Dat zal gaan gebeuren tijdens zijn 15 jarig jubileum concert op 7 oktober in Gelredome te Arnhem maar zeker ook tijdens Delfpop 2017! Het wordt meezingen en meebrullen op de zaterdagavond met “onze” Jannes. Mis niks van Delfpop 2017 en ben erbij vanaf de start om 19.00 uur. Wij hebben er zin in, jullie ook?

 

Facebook: www.facebook.com/JannesOfficieel  

 

Samantha Steenwijk

Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. Bij het grote publiek werd Samantha bekend door haar deelname aan het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen, waarin ze de finale behaalde. In 2016 wist Samantha de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te winnen. Tijdens Delfpop zal Samantha laten horen dat zij deze titel volledig terecht verdiend heeft!

Facebook: https://www.facebook.com/samanthasteenwijk/

 

Helemaal Hollands

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo&Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens. Toen Carlo&Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS.

Facebook: https://www.facebook.com/carlorotterdam/

 

Flamman en Abraxas

De namen Jeroen Flamman en Jeff Porter zullen niet bij velen bekend zijn, maar dit Nederlands/Amerikaans duo heeft onder de naam Flamman en Abraxas meerdere hits achter hun naam staan. Ze houden zich vooral bezig met het produceren van hardcore. Hun grote doorbraak komt in 1995, wanneer ze een radiomix maken van ‘ I wanna be a hippy’ van Technohead. Dit wordt een nummer 1-hit in onder andere Nederland en Duitsland, en levert hen vele boekingen op. Naast produceren zijn beide heren ook actief als DJ, zowel samen als solo. Zo waren ze te zien op feesten als Thunderdome, Hellraiser en Mysteryland. Dit jaar zijn zij de afsluitende act van de 1e dag van de Havendagen 2017-edtie. Met wie sta jij te springen bij Flamman en Abraxas?

Facebook; https://www.facebook.com/flamman.and.abraxas/