Delfpop

Delfpop is hét avondvullende muziekprogramma op de zaterdagavond. Een gratis festival voor jong en oud op het Molenbergplein. Met optredens van onder andere Maan, Dave Roelvink en Great Piano’s wordt het sowieso een groot feest! Scroll snel naar beneden voor de volledige line-up en noteer 1 september om 19.00 uur vast in je agenda, dit wil je niet missen!

Ben je erbij? Laat het weten op Facebook!

 

 

 

 

 

In 2016 won ze The voice of Holland en scoorde ze meteen een gouden plaat met haar debuutsingel Perfect World.  Twee EP’s, een album, uitverkochte clubtour en succesvolle samenwerkingen volgden in rap tempo. Nu, twee jaar later, scoort de zangers nog steeds hit na hit en is ze te zien in diverse tv-programma’s, zoals Dance Dance Dance en Beste Zangers. Dat Maan een geboren entertainer is staat vast, dit optreden wil je niet missen!

 

 

 

 

 

Je kent hem vast als de zoon van… of van Expeditie Robinson. Daarnaast is hij model, mediapersoonlijkheid én heeft Dave een succesvolle carrière als dj. Tijdens Delfpop gaat Dave het plein op zijn kop zetten, met ander ander bubbling, Moombathon en Eclectic muziek!

 

 

 

 

 

Ze werden bekend in de succesvolle Volendamse band BZN, die van 1966 tot 2007 bestond. Na BZN zijn Jan Keizer en Anny Schilder als duo gaan optreden met de wereldberoemde palingsound. Hits als Take me to Ibiza, C’est La Vie en Felicita klinken je vast niet onbekend in de oren. Met Jan en Anny wordt het zeker een feest der herkenning!

 

 

 

 

 

Ton en Gerard Koopmans, beter bekend als de Gebroeders Ko, bestormen al jaren de hitlijsten met hun zelfgeschreven feestnummers. Kom tijdens Delfpop meefeesten met klassiekers als Schatje mag ik je foto, Toeter op mijn waterscooter en Boten Anna!

 

 

 

 

 

Great Piano’s is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten, piano’s en een hoog entertainmentgehalte. Het wordt gegarandeerd feest, want Great piano’s speelt jullie verzoekjes! Van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de repertoirelijst is eindeloos. Stuur je verzoekje in via Facebook, Instagram en Twitter.

Het blokkenschema voor Delfpop vind je hieronder!