Op donderdag 30 augustus om 19.30 uur vindt de eerste editie van de Havendagen Talentenjacht in Delfzijl plaats. In Delfzijl hebben wij vele talenten en wij willen iedereen de kans bieden om dit aan een groot publiek te laten zien. Let op! Aanmelden hiervoor is helaas niet meer mogelijk!

Win een optreden op het Molenbergplein!

De winnaar van de Havendagen Talentenjacht mag zondag 2 september optreden tijdens de Havendagen op het Molenbergplein.

De jury!

De vakkundige jury bestaat uit Cheryl Tualena (Dansschool The Legacy), Pieter van der Zweep (TVOH) en Stephen Huizen (Sennalive Produkties). Zij zullen alle acts beoordelen.

De show zal worden geopend met een optreden van Stephen & Pieter. Ook zal er een optreden worden gehouden door de dansgroep Notorious van Dansschool The Legacy. En wie de avond gaat presenteren? Dat houden we nog even geheim.

Laat ons weten dat je komt kijken via Facebook!

Organisatie

Stichting Havendagen Delfzijl

Stichting Marketing Delfzijl

Stichting Marketing Delfzijl

 

Privacy

Stichting Havendagen Delfzijl respecteert je privacy. Jouw persoonsgegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden, dan waarvoor jij ze aan ons hebt doorgegeven. Je persoonsgegevens worden gedeeld met en veilig opgeslagen door Stichting Marketing Delfzijl ten behoeve van de organisatie van het evenement. Je persoonsgegevens worden na het evenement verwijderd, tenzij anders wordt afgesproken of noodzakelijk is in verband met wet- en regelgeving.